#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 3/8 "në hekurudhë 622630 238H6P16 7 - 22 16 700
fole-prize-prize-pjesa femnore 3/8" 238/1 6p 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 16
Mbajtës 3/8" bazat 238H 345 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Përdorimi i thjeshtë

    Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
  • Saktësi

    Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
  • Siguri

    fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.