238/2VDEDP

Profilet

Article made according to VDE standards3/8” internal 4-pointsocket 6-pointVDE DP double layered - double coloured insulationLIFE profileDo not use with pneumatic, electric or cordless toolsPremium flex chrome vanadium steelLifetime warranty

Standards

DIN EN IEC 60900 (VDE 0682-201):2019-04; EN IEC 60900:2018

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • Kreu: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • bërë sipas DIN EN IEC 60900 (VDE 0682-201):2019-04; EN IEC 60900:2018 standarde

Avantazhet:

 • dyfishtë shtresa e - izolim të dyfishtë ngjyrë për sigurinë e të tjera
 • kontrolluar sipas standardit EN IEC 60900
E rëndësishme!
 • në qoftë se shtresa e dytë është e dukshme, të zëvendësojë mjet tuaj VDE me një të re.
#title#
kodWrench sizeDiameterDiameterLenghtProfile Thicknesspeshë-- prazen stolpec --
6191611018.72346.51026
6191621120.72346.51040
6191631221.82346.51040
61916413232346.51043
6191651424.92346.51450
6191661728.623491570
6191671931.423491774
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Questions & Answers

 • Can an insulated socket wrench be used with a normal ratchet?
  A non-insulated socket wrench cannot be used with a normal ratchet because it has additional protection in the connection area.
 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.