Izoluar kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore gjashtëkëndor 3/8 "

236/2HXVDEDP

Profilet

Article made according to VDE standards3/8” internal 4-pointHEXAGON profileVDE DP double layered - double coloured insulationDo not use with pneumatic, electric or cordless toolsPremium flex chrome vanadium steelPremium plus carbon steelLifetime warranty

Standards

DIN EN IEC 60900 (VDE 0682-201):2019-04; EN IEC 60900:2018

Product features

 • Materiali: fole-prize-prize-pjesa femnore: krom vanadium, krom kromuar
 • Materiali: bit: çelik të veçantë mjet, antikorosiv shkrirë
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • made according to standard DIN 7422 and EN IEC 60900

Avantazhet:

 • dyfishtë shtresa e - izolim të dyfishtë ngjyrë për sigurinë e të tjera
 • kontrolluar sipas standardit EN IEC 60900

E rëndësishme!

 • në qoftë se shtresa e dytë është e dukshme, të zëvendësojë mjet tuaj VDE me një të re.
#title#
kodSign HX profileLenghtLenghtDiameterpeshë-- prazen stolpec --
619171467823.646
619172567824.449
619173667823.448
61917486782454
6191751067823.470
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.