Profilet

3/8” internal driveHEXAGON profileMos e përdorni me mjete pneumatike, elektrike ose me bateriPremium flex chrome vanadium steelPremium plus carbon steelLifetime warranty

Product features

 • Materiali: çelësa gidore prej krom vanadium, krom kromuar
 • Materiali: bit: çelik special mjet, anti korrozive shkrirë
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • bërë sipas standardit DIN 7422 (vetëm dimension metrikë)
#title#
kodSign HX profileLenghtLenghtDiameterpeshë-- prazen stolpec --
612082448221839
612083548221839
612084648221841
612085848221845
6120861048221856
6176621/8"48221839
6176639/64"48221839
6176645/32"48221839
6176653/16"48221839
6176667/32"48221841
6176671/4"48221841
6176685/16"48221845
6176693/8"48221856
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Safety (pictures)

Periodically inspect to check for damaged jaws, knurls, pins and springs. Damaged parts should be replaced.

Always use the exact socket dimension, never use sockets that do not fit the nut.

 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.