Komplet i priza të gjatë të ndikimit 3/4 "në kuti plastike

232PB1

Product features

 • Dimensioni i kuti: 307 x 260 x 70

Set includes:

 • 6x impact socket 3/4", long type, 6 point (article 232/4L6P) dim. 24, 27, 30, 32, 33, 36
 • impact socket accessories 3/4", 1x ring with pin
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Komplet i priza të gjatë të ndikimit 3/4 "në kuti plastike 621459 232PB1 24 - 36 7
Ndikimi fole-prize-prize-pjesa femnore 3/4 ", pikë gjatë 232/4L6p 24, 27, 30, 32, 33, 36 6
Pajisje Ndikimi 3/4" 232.8/4 3/4" 1
Kuti plastike për celes fole-prize-prize-pjesa femnore 981PBM2 307x260x74 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Safety (pictures)

 • Grip ergonomik

  Mjetet ajrore UNIOR funksion një rrokje ergonomik për trajtimin e lehtë, ndërsa shtresë e jashtme e tyre të fuqishme garanton një jetëgjatësi të gjatë madje edhe në kushtet më të vështira të punës-site. Materialet cilësi të lartë dhe të lartë saktësi make i mekanizmit makinë vouches për funksionimin e saj të përsosur në çift rrotullues të lartë, ndërsa krerët që veprojnë e mjet janë të ngrohjes fizikisht për të përballojë ngarkesa të mëdha dhe përdorimit të gjatë.
 • Ekzekutimi i efektshëm

  Në sajë të fuqisë së ajrit të ngjeshur, UNIOR vegla pneumatike të mundësuar një ekzekutim të shpejtë dhe të thjeshtë, të sigurt dhe efikas të punëve të ndryshme. Mjetet e përkushtuar të lehtësuar punën në riparimin e makinave dyqane, dhe industritë e ndërtimit dhe të drurit.
 • Standardet më të larta të sigurisë

  Mjetet ajrore UNIOR dallohen për cilësinë e tyre të lartë dhe operimin e sigurt plotësimin e standardeve të larta të sigurisë. Përdorimi i tyre i thjeshtë i bën mjetet të përshtatshme për DIY si dhe përdoruesit profesionistë, të cilët mund të zgjedhin midis arpion ndryshme pneumatike, çekiç ajrit dhe vendos që përmbajnë pajisje të ndryshme dhe shtesat.