Vendosur prej 1/2 "bazat e impaktit për rrota aliazh në kuti plastike

231/4PPB

Product features

 • Dimensioni i kuti: 197 x 167 x 47

Set includes:

 • 3x impact socket 1/2" for alloy wheels, 6 point (article 231/4P) dim. 17, 19, 21
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Vendosur prej 1/2 "bazat e impaktit për rrota aliazh në kuti plastike 619965 231/4PPB 17 - 21 3
Ndikimi fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 "për rrota aliazh 231/4P 17, 19, 21 3
Kuti plastike për celes fole-prize-prize-pjesa femnore 981PBM1 197x167x47 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Safety (pictures)

 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.