Set i çelsave impakte 1/2", TX profil në kuti plastike

Product features

 • Dimensioni i kuti: 244 x 207 x 44

Seti përfshin:

 • Çelës gidore 1/2" 7x me profil të brendshëm TX (artikulli 231/4TX) me dim. E10, E12, E14, E16, E18, E20, E24
 • Çeles kaçavide me goditje 1/2" 6x me profil TX (artikulli 231/4ATX) me dim. TX30, TX40, TX45, TX50, TX55, TX60
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set i çelsave impakte 1/2", TX profil në kuti plastike 615227 231/4PB4 - 13
Çelës impakt 1/2", TX profil 231/4TX E 10, E 12, E 14, E 16, E 18, E 20, E 24 7
Çelës impakt 1/2", TX profil 231/4ATX TX 30, TX 40, TX 45, TX 50, TX 55, TX 60 6
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Safety (pictures)

 • Grip ergonomik

  Mjetet ajrore UNIOR funksion një rrokje ergonomik për trajtimin e lehtë, ndërsa shtresë e jashtme e tyre të fuqishme garanton një jetëgjatësi të gjatë madje edhe në kushtet më të vështira të punës-site. Materialet cilësi të lartë dhe të lartë saktësi make i mekanizmit makinë vouches për funksionimin e saj të përsosur në çift rrotullues të lartë, ndërsa krerët që veprojnë e mjet janë të ngrohjes fizikisht për të përballojë ngarkesa të mëdha dhe përdorimit të gjatë.
 • Ekzekutimi i efektshëm

  Në sajë të fuqisë së ajrit të ngjeshur, UNIOR vegla pneumatike të mundësuar një ekzekutim të shpejtë dhe të thjeshtë, të sigurt dhe efikas të punëve të ndryshme. Mjetet e përkushtuar të lehtësuar punën në riparimin e makinave dyqane, dhe industritë e ndërtimit dhe të drurit.
 • Standardet më të larta të sigurisë

  Mjetet ajrore UNIOR dallohen për cilësinë e tyre të lartë dhe operimin e sigurt plotësimin e standardeve të larta të sigurisë. Përdorimi i tyre i thjeshtë i bën mjetet të përshtatshme për DIY si dhe përdoruesit profesionistë, të cilët mund të zgjedhin midis arpion ndryshme pneumatike, çekiç ajrit dhe vendos që përmbajnë pajisje të ndryshme dhe shtesat.