231/4PB2

Product features

 • Dimensioni i kuti: 244 x 207 x 59

Set includes:

 • 9x impact socket 1/2", long type, 6 point (article 231/4L6P) dim. 15, 17, 18, 19, 21, 22, 24, 27, 30
 • impact socket accessories 1/2"; 1x extension bar (75 mm), 2x ring with pin
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Grupe i bazat ndikimit 3/8 "në kuti plastike 612507 231/4PB2 15 - 30 10
Ndikimi fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 ", pikë gjatë 231/4L6p 15, 17, 18, 19, 21, 22, 24, 27, 30 9
Ndikimi zgjerim 1/2" 231.4/4 1/2"x75 1
Pajisje Ndikimi 1/2" 231.8/4 10 - 14, 15 - 32 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Safety (pictures)

 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.