230/4MB1

Product features

 • Dimensioni i kuti: 197 x 105 x 38

Set includes:

 • 12x impact socket 3/8", 6 point (article 230/4 6P) dim. 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22
 • impact socket accessories 3/8"; 1x extension bar (75 mm), 3x ring with pin
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Grupe i bazat ndikimit 3/8 "në kuti metalike 612590 230/4MB1 8 - 22 16
Ndikimi fole-prize-prize-pjesa femnore 3/8 " 230/4 6p 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22 12
Ndikimi zgjerim 3/8" 230.4/4 3/8"x75 1
Pajisje Ndikimi 3/8 " 230.8/4 6 - 12, 13 - 21, 22 - 22 3
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.