Vendosur i kyçit gjashtëkëndësh me profilin TXR dhe do të merret në kuti plastike

221ATXRPB3

Product features

 • Set include wrenches with TXR profile TXR6, TXR6, TXR7, TXR8, TXR9, TXR10, TXR15, TXR20
 • T-handle
#title#
kodi zbehtëpeshë-- prazen stolpec -- 
618900TXR5-20/8230
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.