Fleta e të dhënave

pdfMatës këndi - 2213/2BI

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • kjo është përdorur për vida mbi kokat e motore ku prodhuesit e makinave që përshkruajnë, si dhe fiksim vida në çift rrotullues të përcaktuar, fiksim në një kënd të caktuar është gjithashtu e nevojshme
 • në qoftë se hapësira juaj është e kufizuar, ju gjithashtu mund të përdorni një zgjatje të marrë lartësinë e kërkuar
 • shkallë është 360 °, të ndarë në 2 ° kënde

Si të përdorni mjet:

 • të mbajë shkallën kënd duke trajtuar e saj të vogël për të shmangur rotacionin gjatë vidë të bashkuar, të vendosur treguesin në zero dhe pastaj të kapem vidë në kënd të caktuar me një tjetër mjet nga "Gama e produkteve të 1/2 (p.sh. varet dorezë e cila është më e gjatë, për shkak se forcat janë të konsiderueshme)
#title#
kodLenghtWidthThicknessAdditionsl lenghtPeshë
622815270758063428
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Saktësia në matjen

  Matja kaseta, Kyç çift rrotullues me mbrojtjen nga mbingarkesa, Nonjues,Shubler matës (digjitale, si dhe), nivelet e shpirt, të përpiqet-sheshet, mason nivelet dhe mat sondazh janë përfaqësues të shkëlqyer të instrumenteve të sakta matëse, pa të cilën një planifikimi dhe ekzekutimi i punës së suksesshme është thjesht e pamundur të imagjinoni.
 • Test-sigurt përdorimit

  Mjetet matëse janë të sakta dhe në të njëjtën kohë të thjeshtë për të përdorur - si në matje të përgjithshme me kaseta klasike matëse në variante të ndryshme, si dhe në mur të veçantë dhe bravandreqës punon, në temat e vlerësuar, etj
 • Versionet e shumëfishta

  UNIOR mjete precize janë në dispozicion në variante klasike dhe shtet-ofthe-artit versione digjitale me kohëmatës shtuar dhe karakteristika të tjera. Të gjitha mjetet janë të dizajnuara dhe të prodhuara në përputhje me standardet aktuale ndërkombëtare.