2213/2BI

Product features

 • kjo është përdorur për vida mbi kokat e motore ku prodhuesit e makinave që përshkruajnë, si dhe fiksim vida në çift rrotullues të përcaktuar, fiksim në një kënd të caktuar është gjithashtu e nevojshme
 • në qoftë se hapësira juaj është e kufizuar, ju gjithashtu mund të përdorni një zgjatje të marrë lartësinë e kërkuar
 • shkallë është 360 °, të ndarë në 2 ° kënde

Si të përdorni mjet:

 • të mbajë shkallën kënd duke trajtuar e saj të vogël për të shmangur rotacionin gjatë vidë të bashkuar, të vendosur treguesin në zero dhe pastaj të kapem vidë në kënd të caktuar me një tjetër mjet nga "Gama e produkteve të 1/2 (p.sh. varet dorezë e cila është më e gjatë, për shkak se forcat janë të konsiderueshme)

Fleta e të dhënave

pdfMatës kënd - 2213/2BI

Profilet

Lifetime warranty

#title#
kodLenghtWidthThicknessAdditionsl lenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
622815270758063428
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Ergonomik trajtuar

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.