Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009, vidhos nxirë
 • për heqjen e të gjitha llojet e rrotull me dy, tre, katër, pesë, gjashtë, shtatë, tetë, nëntë lojëra elektronike
 • Ky mjet është projektuar për heqjen makinë rrotull me nivele të përballet. Mjet largon një rrotull absolutisht pa ndonjë rrezik të dëmtimit. Ky mjet është i adaptueshëm për diametra të ndryshme rrotull, si të këmbëve janë të rregullueshme.
#title#
kodWidthDiameterHeightpeshë-- prazen stolpec --
62178010048 - 82135800
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Vendos këmbët voztar (3x) në lojëra elektronike e rrotull në lidhje me numrin e lojëra elektronike rrotull. Për shembull: në qoftë se rrotull ka 5 hapje, të futur këmbët voztar (3x) në të gjitha lojëra elektronike me 5 numrin e shenjave

Fut voztar këmbët në hapje e rrotull.

Kthejeni gisht akrepave të sahatit deri sa të vjen rrotull.

Kur përfundoi duke punuar, hiqni voztar.

Mund të përdoret për ...

Accessories

Safety (pictures)

Gjithmonë vajosni boshtin e tërheqësit.

Mos përdorni një tërheqës që ka një bosht të ndotur. Pastroni gjithmonë mjetet tuaja siç duhet.

Mos përdorni vegla pneumatike me tërheqësit.

Mos përdorni një bosht që është i dëmtuar.

Photo (pictures)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.