Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009, vidhos nxirë
 • për heqjen makara me 3, 6, 9 slloteve
 • Ky mjet është projektuar për heqjen makinë rrotull me nivele të përballet. Mjet largon një rrotull absolutisht pa ndonjë rrezik të dëmtimit. Ky mjet është i adaptueshëm për diametra të ndryshme rrotull, si të këmbëve janë të rregullueshme.
#title#
kodWidthDiameterHeightpeshë-- prazen stolpec --
62022610048 - 821351085
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Fut voztar këmbët në hapje e rrotull.

Kthejeni vendosjen pjatë për të zhvendosur voztar këmbët, në mënyrë që ata të kuptoj fort rrotull.

Kthejeni gisht akrepave të sahatit deri sa të vjen rrotull.

Kur përfundoi duke punuar, hiqni voztar.

Mund të përdoret për ...

Related products

Safety (pictures)

Gjithmonë vajosni boshtin e tërheqësit.

Mos përdorni një tërheqës që ka një bosht të ndotur. Pastroni gjithmonë mjetet tuaja siç duhet.

Mos përdorni vegla pneumatike me tërheqësit.

Mos përdorni një bosht që është i dëmtuar.

Photo (pictures)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.