Set çelsave imbus "T", izoluar në kuti plastike

Product features

Seti përfshin:

  • Çeles gjashtëkëndësh i izoluar I formës T 4x (artikulli 220TV) me dim. 4, 5, 6, 8
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set çelsave imbus "T", izoluar në kuti plastike 621648 220TV4PB 4 - 8 4
Çelës imbus"T" , izoluar 220TV 4, 5, 6, 8 4
Kuti plastike për çelësa vazhdues 981PBS5 244x207x44 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Mbrojtja Ultimate

    UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
  • Çeliku me cilësi të lartë

    çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
  • Rregulloret VDE

    VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.