Alternatori kombinim fole-prize-prize-pjesa femnore

2209

Product features

  • Ky mjet me dy pjesë për Alternatori lejon zbërthim të lehtë dhe montimi i rrotull Alternatori për qëllime të zëvendësimit rrotull ose riparim Alternatori.Alternatori është bllokuar me anë të një 10 mm XZN multi kunj shtues; në të njëjtën kohë, makara mbajtës vidë në bosht është liruar / forcuar. Ky mjet është në dispozicion si një 1/2 "çelës fole-prize-prize-pjesa femnore me një XZN - bit M10 dhe si 1/2" çelës fole-prize-prize-pjesa femnore me pak TX50.

More About Product

Profilet

1/2” internal 4-pointTX profileZX profileDo not use with pneumatic, electric or cordless toolsLifetime warranty

#title#
kodi zbehtëDiameterLenghtLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
620225M 1023.811375178
620948TX 5023.811375176
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

  • Mbrojtja Sipërfaqja

    Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
  • Ergonomik trajtuar

    Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
  • Saktësi të lartë

    Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.