More About Product

Profilet

1/2” internal driveTX profileZX profileMos e përdorni me mjete pneumatike, elektrike ose me bateriLifetime warranty

Product features

  • Ky mjet me dy pjesë për Alternatori lejon zbërthim të lehtë dhe montimi i rrotull Alternatori për qëllime të zëvendësimit rrotull ose riparim Alternatori.Alternatori është bllokuar me anë të një 10 mm XZN multi kunj shtues; në të njëjtën kohë, makara mbajtës vidë në bosht është liruar / forcuar. Ky mjet është në dispozicion si një 1/2 "çelës fole-prize-prize-pjesa femnore me një XZN - bit M10 dhe si 1/2" çelës fole-prize-prize-pjesa femnore me pak TX50.
#title#
kodi zbehtëDiameterLenghtLenghtPeshë
620225M 1023.811375178
620948TX 5023.811375176
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

  • I dobishëm

    Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
  • Grip i fortë

    Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
  • Materiale me cilësi të lartë

    Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.