2208

Product features

  • Voztar është përdorur për të zbres rrotull të formave të ndryshme, në veçanti ato të përdorura në makinat e pasagjerëve.Mjet është i përshtatshëm për pulleys me diametra të mëposhtme: min. Ø45 mm; max. Ø235 mm.Voztar është e dobishme për largimin në mënyrë efektive pulleys nga zonat e vështirë për ta arritur, dhe sidomos pa rrezikun e dëmtimit të çdo rrotull.Mjet ka dy lloje të tërhequr putrat, të përshtatshme për lloje të ndryshme të rrotull.
#title#
kodThicknessWidthAdditionsl lenghtAdditionsl lenghtAdditionsl lenghtDiameterDiameterDiameterHeightHeightHeightpeshë-- prazen stolpec -- 
6202231713260 - 82.569 - 913480 - 15040 - 12040 - 1502002131522340
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Pjesë ndërrimi

Related products

  • Mbrojtja Sipërfaqja

    Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
  • Ergonomik trajtuar

    Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
  • Saktësi të lartë

    Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.