2208.1/4

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • përfundojë sipërfaqe: nxihem

Fleta e të dhënave

pdfGisht për 2208 - 2208.1/4

Profilet

Lifetime warranty

#title#
kodThreadLenghtWrench sizepeshë-- prazen stolpec -- 
623959Tr 14 x 1,511017150
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Ergonomik trajtuar

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.