1/2 "katrore fole-prize-prize-pjesa femnore makinë për injeksione motor nafte

2207/2

Product features

 • të përshtatshme për një shumëllojshmëri të motorëve me naftë
 • fole-prize-prize-pjesa femnore për motor diesel inzhektori është përdorur për shkarkimin dhe zëvendësimin inzhektori naftë pa dëmtuar linjat e karburantit.
#title#
kodWrench sizeSign for carpeshë-- prazen stolpec -- 
61988812P - 27mmBMW. Fiat. Ford2171
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Ergonomik trajtuar

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.