Product features

 • projektuar për shumicën e automjeteve, me thonj të vetme pjatë
 • për tufë deri në: 15-28 mm
 • lehtë për t'u përdorur
 • Mjet nën artit. Jo. 2206 është e vetmja collator universale tufë që ju lejon të lidhur pothuajse çdo standard të tufë makinë të pasagjerëve. Kjo është bërë direkt në mes të pjatë tufë dhe pjatë presion duke përdorur aligner universale tufë të bashkohen me ta së bashku. Pas collator tufë është hequr, të dy pjesët e tufë janë të bashkuar dhe një linjë në lidhje me boshteve të tyre.
#title#
kodPeshë
619730211
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Vendi pjatë pranverë në disk tufë.

Kthejeni pullën (3) deri sa ajo prek pullën (2). Mbajtja vidhos rregullator ende, heq kapakun pullën (1) dhe e mbështesin atë kundër pullën (2). Vendos pajisjen në qendër të disk veshje, duke kaluar atë përmes pjatë pranverë dhe shtypni poshtë.

Mbajtja pullën (2) në vend, kthehet pullën (1) dhe bllokojnë kon zgjerimin në qendër të disk tufë.

Forcojë pullën (3) deri sa ajo prek pjatë pranverë, por pa bllokuar pullën.

Dorë qendër disk në pjatë të pranverës.

Mbajtja asamblenë cantered, të shtrënguar pullën (3) kundër pjatë pranverë.

Vendi tufë në volant motor dhe fix it. pullën Heq kapakun (3). pullën krejtësisht të heq kapakun (1) dhe të shtyjë për lirimin zgjerimin e kon. Hiq mjet nga tufë.

Përdorim (Video)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.