2206

Product features

 • projektuar për shumicën e automjeteve, me thonj të vetme pjatë
 • për tufë deri në: 15-28 mm
 • lehtë për t'u përdorur
 • Mjet nën artit. Jo. 2206 është e vetmja collator universale tufë që ju lejon të lidhur pothuajse çdo standard të tufë makinë të pasagjerëve. Kjo është bërë direkt në mes të pjatë tufë dhe pjatë presion duke përdorur aligner universale tufë të bashkohen me ta së bashku. Pas collator tufë është hequr, të dy pjesët e tufë janë të bashkuar dhe një linjë në lidhje me boshteve të tyre.

More About Product

Profilet

Video presentationInstructions for safe useLifetime warranty

#title#
kodpeshë-- prazen stolpec -- 
619730211
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Vendi pjatë pranverë në disk tufë.

Kthejeni pullën (3) deri sa ajo prek pullën (2). Mbajtja vidhos rregullator ende, heq kapakun pullën (1) dhe e mbështesin atë kundër pullën (2). Vendos pajisjen në qendër të disk veshje, duke kaluar atë përmes pjatë pranverë dhe shtypni poshtë.

Mbajtja pullën (2) në vend, kthehet pullën (1) dhe bllokojnë kon zgjerimin në qendër të disk tufë.

Forcojë pullën (3) deri sa ajo prek pjatë pranverë, por pa bllokuar pullën.

Dorë qendër disk në pjatë të pranverës.

Mbajtja asamblenë cantered, të shtrënguar pullën (3) kundër pjatë pranverë.

Vendi tufë në volant motor dhe fix it. pullën Heq kapakun (3). pullën krejtësisht të heq kapakun (1) dhe të shtyjë për lirimin zgjerimin e kon. Hiq mjet nga tufë.

Përdorim (Video)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Ergonomik trajtuar

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.