Product features

 • përdorin për të instaluar Pistonëve në makina më të pasagjerëve.
 • ndërtimit me cilësi të lartë me çeliku çarë përfundon
 • me sigurinë rregullimi vida
 • në dispozicion në një gamë të gjerë të madhësive
 • Ky mjet është përdorur për të instaluar Pistonëve dhe unaza pistoni në cilindra motor. Madhësive të ndryshme janë në dispozicion.

Si të përdorni mjet:

 • Vendos piston dhe unaza pistoni në çdo mjet, pozita e mjet në hapjen dhe e përdorin atë për të futur / shtynte pistonin dhe çdo unaza pistoni në cilindër.
#title#
kodHeightTube diametreDiameterPeshë
619726802 1/4"- 5"57 - 125291
619727803 1/2" - 7"90 - 175320
6197291653 1/2" - 7"90 - 175587
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.