Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar
 • të përshtatshme për pothuajse të gjithë motorët për shkak të gamë të gjerë të rregullimit
 • valvula pranverë kompresor nuk përfshijnë pjesë presion
 • 4 copë presion (neni 2202,1) na lejon që punojnë në pothuajse të gjithë motorët dhe janë në dispozicion si pjesë këmbimi
 • uke përdorur shumë të shpejtë dhe të lehtë me bllokadën e saj levë
 • pas përshtatur mjet për valvul e parë, shpejtësia e rritjes së punës si rregullimin e ri nuk është e nevojshme për të valvulave të mëvonshëm.
 • rregullueshme trajton mundësuar presionin e dëshiruar në pranverë.
 • fyt shumë i madh për motorët më të mëdha
 • Ky mjet është përdorur për të bashkëngjitni dhe shkëput burimet valvula dhe përmban një levë vetë-mbyllje dhe pajisje shpejt-rregullueshme për të lejuar atë që do të përdoret me të gjitha llojet e motorëve.
#title#
kodLenghtDiameterPeshë
61972243020 - 2501810
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Accessories

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.