Bëje e celes me profil TX në klip plastike

220/7TXNPH

Product features

Set includes:

  • 8x wrench with TX profile (article 220/7TXN) dim. TX 9, TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40 on plastic clip
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Bëje e celes me profil TX në klip plastike 617077 220/7TXNPH TX 9 - TX 40 8
celes me profilin TX 220/7TXN TX 9, TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40 8
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.