220/7TXN

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: nxihem DIN 50938 standarde

Profilet

TX profilePremium chrome vanadium steelLifetime warranty

#title#
kodWrench sizeLenghtLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
616991TX 646,519,57
616992TX 752.519.57
616993TX 853208
616994TX 953208
616995TX 1056218
616996TX 1559.522.510
616997TX 20632413
616998TX 2566.525.515
616999TX 2771.527.521
617000TX 30783120
617001TX 40853435
617002TX 45933850
617003TX 501064267
617004TX 5512248126
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.