Bëje e celes me profilin TX në mbajtës kanate metalike

220/7TXMH

Product features

  • Set include dimensions TR 9, TR 10, TR 15, TR 20, TR 25, TR 27, TR 30, TR 40
#title#
kodi zbehtëpeshë 
610987TR 9, TR 10, TR 15, TR 20, TR 25, TR 27, TR 30, TR 40269
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.