220/7TX

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: nxihem DIN 50938 standarde

More About Product

Profilet

TX profile with holePremium chrome vanadium steelLifetime warranty

#title#
kodSize of TX wrench with holeLenghtLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
616296TR 959194
609173TR 1065205
609174TR 1575.520.56
609175TR 20872210
609176TR 2597.522.516
609177TR 27105.525.518
609178TR 301113026
609179TR 401193336
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Related products

 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.