Bëje e fund topin çelësin gjashtëkëndësh në kuti plastike

220/3SPB1

Product features

Set includes:

  • 8x ball-end hex wrench (article 220/3S) dim. 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 on plastic clip
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Bëje e fund topin çelësin gjashtëkëndësh në kuti plastike 610916 220/3SPB1 2 - 10 8
Fundi forem topi gjashtëkëndësh 220/3S 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 8
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.