Fundi forme topi gjashtëkëndësh, lloji i gjatë

220/3SL

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: nikel kromuar

More About Product

Profilet

HEXAGON profilePremium chrome vanadium steelLifetime warranty

#title#
kodSign HX profileLenghtLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
6085241.591.515.56
6085252102187
6085262.5114.520.510
60852731292314
60852841442922
60852951653335
60853061863855
608531820844105
6085321023450105
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.