Celes Imbuse gjashtëkëndësh, lloji i gjatë

220/3L

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: nikel kromuar
 • bërë sipas standardit ISO 2936 (vetëm dimension metrikë)

Standards

ISO 2936 L

#title#
kodSign HX profileLenghtLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
6085101.591.515.51
6085112102187
6085122.5114.520.510
60851331292314
60851441442922
60851551653335
60851661863855
60851771974178
608518820844105
6085191023450105
6085201226257105
6085211429470437
6085221733780753
60852319379891026
6169751/16"92166
6169765/64"102187
6169773/32"1142010
6169781/8"1292314
6169799/64"1402622
6169805/32"1442922
6169813/16"1653335
6169827/32"1763655
6169831/4"1863855
6169845/16"20844105
6169853/8"23450105
6169867/16"26153105
6169871/2"29363105
6169889/16"29469437
6169895/8"33676753
6169903/4"379891026
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.