More About Product

Profilet

socket 6-pointPremium chrome vanadium steelLifetime warranty

Product features

 • Materiali: krom molibden
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009

Përdorim:

 • Në të industrisë apo riparimin e dyqaneve për të punuar në zonat e paarritshme. Vrima përmes mundëson shtrëngim të fasteners me një fije të gjatë projektimit.
#title#
kodWrench sizeLenghtLenghtDiameterDiameterDiameterProfile ThicknessPeshë
6170535.5982578,54.3718
6170546103269105,3835
6170568112341112,56.3948
6170579110341113,56.3954
61705810121411315.56.31082
61705911120401316,76.31081
61706012135461618,28.512123
61706113133461619,58.512126
61706315135511822,38.514163
61706517140562024,610.515197
61706618149652225,812.516234
6170671915064222712.516237
61707022159712531,412.520353
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.