Set i çelsave dyanësor, në kuti kartoni

Product features

Seti përfshin:

 • Çelës gypor të farkëtuar x8 në kuti (artikulii 216/1) me dim. 6x7, 8x9, 10x11, 12x13, 14x15, 16x17, 18x19, 20x22
 • Shufër (artikulli 216.1) 1x me dim. 165 (për çelësin gypor të kutisë 6-19 mm)
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set i çelsave dyanësor, në kuti kartoni 615252 216/1CB 6 - 22 9
Çeles gypor 216/1 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22 8
Shkop per 216/1 216.1 6 - 19 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.