Fleta e të dhënave

pdfÇeles gypor - 216/1

More About Product

Profilet

socket 6-pointPremium chrome vanadium steelLifetime warranty

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • kreu i lëmuar
 • bërë sipas standardit DIN 896 (vetëm dimensionin metrikë)
#title#
kodWrench sizeLenghtDiameterDiameterProfile ThicknessProfile ThicknessDiameterpeshë
6152296 x 7105101156439
6152308 x 911012.513.567554
61523110 x 1112015167.58766
61523212 x 1314017.51989.58128
61523314 x 151452021.510118144
61523416 x 1715522.524111210195
61523518 x 1916525.526131512275
61523620 x 221752830151614289
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.