2091A

Fleta e të dhënave

pdfLED light - 2091A

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • L: 170mm; Ø: 22 mm; 100 - 130 lm
 • LED light: front 7 pcs x 1.5 W + top 1 pc x 1 W
 • on/off switch on the top
 • magnetic clip
 • durable housing
 • Li-ion battery, 800 mAh
 • LED charge indicator
 • more than 5 hours running time
 • USB charge port with AC/DC adaptor: input: 100V - 240 V, 50 - 60Hz; output: 5V DC 1000 mA
#title#
kodLenghtDiameterpeshë-- prazen stolpec --
62720117022115
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.