More About Product

Profilet

Forca magnetike në kilogramëVideo prezantimLifetime warranty

Product features

 • Pije fleksibël magnetike është projektuar për të mbledhur objekte metalike nga vështirë për të arritur spote.

Avantazhet:

 • Ajo përmban një rrjedhin fleksibël me një tip me forcë magnetike.
 • Magnet është i aftë për heqjen e objekteve metalike deri 1 kg.
 • Ky mjet është i pajisur me një dorezë projektuar mënyrë ergonomike, duke siguruar operacion i lehtë dhe efikas.
#title#
kodSign for magnetLenghtDiameterpeshë-- prazen stolpec --
619929150015127
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.