2086

Product features

 • Materiali: çelik inox, korrozioni rezistente
 • mban pjesë dhe mjete të drejtë ku keni nevojë për to
 • mban ndonjë arra të vogla, bulonave dhe pjesë çeliku

Avantazhet:

 • mbuluar fuqishëm i përhershëm magnet me mbrojtëse këmbë gome
 • mund të përdoret në çdo pozicion

Si të përdorni mjet:

 • Me magnet të fuqishëm të saj gome-mbrojtur, kjo tabaka magnetike është i përshtatshëm për pothuajse të gjitha aplikimet industriale duke filluar nga riparimin e makinave dyqane për të kudo ku mund të bashkangjitur në një sipërfaqe metalike. Ajo mund të përdoret në të gjitha pozicionet - magnet është aq i fuqishëm se tabaka edhe mund të jetë i pajisur me kokë poshtë.Tabaka është menduar për mbrojtjen e vida, arra dhe si kundër duke u gabuar, dhe për ruajtjen e tyre në një vend qendror për të minimizuar kohën e nevojshme për të gjetur një artikull të veçantë.

për përdorim në garazh, motor, punë shtëpiake

Fleta e të dhënave

pdfTabaka magnetike - 2086

More About Product

Profilet

Magnet force in kilogramsLifetime warranty

#title#
kodDiameterHeightSign for magnetpeshë-- prazen stolpec -- 
619728150403387
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Ergonomik trajtuar

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.