More About Product

Profilet

Video prezantimLifetime warranty

Product features

Avantazhet:

 • Ky mjet i rregullueshëm është e lehtë për të lundruar nëpër të vështira-për-të arritur zonat. Për të mundësuar flakta të shpejtë dhe të besueshëm të objekteve, ajo ka tre kthetrat që shtrihen ose të kthehet në pozicionin e tyre origjinale pas shtypur apo e lëshoni butonin, respektivisht.

Si të përdorni mjet:

 • për heqjen e pjesë të vogla posaçërisht jo-metalike si bulonave, arra, vida
#title#
kodLenghtD maxpeshë-- prazen stolpec --
61988351015150
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.