Product features

 • me jetën e gjatë LED dritë
 • në dispozicion në qese plastike të qëndrueshme
 • heqjen e kapaciteti magnet-së: 3.5 kg
 • përfshirë në grup: 1 rrumbullakët O60 pasqyrë, pasqyrë 1 këndore (65 x 42 mm), 2 bit bashkëngjitni skedarë, 3 L1154F bateri, 1 qese me tabaka mjet SOS
 • Përveç dritë LED, ky grup përfshin pasqyra shtesë për të lehtësuar shikimin e vështirë-to-të arritur zonat në brendësi në makinë, duke e bërë këtë një grup shumë të dobishme. Mjetet janë të destinuara edhe për heqjen e objekteve të vogla metalike të tilla si vida, arra, etj. Grup vjen në një qese tërheqëse dhe të qëndrueshme. Mjete individuale janë vendosur në tabaka mjet SOS për t'i bërë ato më të lehtë për të gjetur.
#title#
kodThicknessWidthHeightLenghtSign for magnetPeshë
619742240110456503.5360
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.