Product features

 • për heqjen arra, bulonave, vida

Avantazhet:

 • bateri mbrojtur nga lagështia
 • përfshirë në grup: 3 bateri LR41
 • me dritë, për vende të errëta në mes të pjesëve të makinës

Si të përdorni mjet:

 • Ky mjet ka për qëllim për të ringjallet objekte të vogla metalike. Ajo ka një dritë të veçantë që aktivizon automatikisht pas duke u shtrirë nga strehimit të saj. Është e dobishme për hapësirat pjesërisht pandriçuar, si brenda e motorëve. Kur nuk është më e nevojshme, thjesht dele mbrapa mjet dhe drita do të menjëherë të çaktivizuar. Mjet ka një shul.
#title#
kodLenghtLenghtSign for magnetpeshë-- prazen stolpec --
6197411706600.542
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.