Product features

 • Materiali: Grykë - çeliku të veçantë të karbonit.
 • trajton bërë nga fletë metalike
 • përdoret për ndalimin e rrjedhjes së naftës, benzinës ...

Avantazhet:

 • grykë janë pa tehe të mprehta, në mënyrë që gete të ndjeshme nuk pësojnë dëme.
 • plastike formohem T trajtuar mundëson kontroll të përmirësuar për përdoruesit.
 • ndalja e shpejtë dhe të thjeshtë i rrjedhjes së karburanteve dhe lëngjeve të tjera.
 • mekanizëm universal mbyllje.

Si të përdorni mjet:

 • Mjet për ndalimin e rrjedhjes së lëngjeve është një mjet i domosdoshëm kur ndryshon pjesë të ndryshme të automobilave lidhur me zorrë të lëngshme-duke gete. Funksioni kryesor mjeti është ndalimi i rrjedhjes së lëngjeve të ndryshme në gete butë në mënyrë që një mekanik mund të zëvendësojë një pjesë të caktuar makinë pa ndërprerje ose shqetësuese mbi një firë potencial. Ky mjet mund të përdoret në gete butë në makina, kamionë, makina bujqësore, si dhe anije të ndryshme detare, megjithatë, diameter gete mund të mos tejkalojë 55 mm në çdo kohë, si në këtë rast ndalimi i rrjedhjes nuk është e garantuar.
#title#
kodLenghtMaximum tube diameterPeshë
61925428555611
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Photo (pictures)

 • Ergonomik trajton

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Të Dana janë bërë prej çeliku të shkëlqyer me përbërje të veçantë përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, Dana UNIOR të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.