2080/2BI

Product features

 • Materiali: çelik inox
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • të rënda në detyrë të dyfishtë - komponent trajton
 • Vula jet UNIOR

Avantazhet:

 • ndarja dhe mbylljen me 180 ° kundert Dana

Përdorim:

 • për të hequr dhe reassemble Clic pranverë-klipe
 • Dana për .... janë përdorur për hapjen e pirg tub, duke bërë të mundur heqjen e shpejtë dhe të sigurtë të tubave nga zgjatjen tub. Ato janë përdorur edhe për mbylljen e pirg tub kur tuba janë të bashkangjitur në prolongations tub për të parandaluar tuba nga bie jashtë prolongations dhe duke siguruar lëvizjen e sigurt të lëngjeve. Të Dana janë projektuar në mënyrë të tillë në mënyrë që vetëm një forcë minimale është e mjaftueshme për të krijuar presion të madh mbi pirg, duke siguruar lidhje të sigurt dhe të qëndrueshme të tubit në zgjatjen tub. Të Dana janë formuar në mënyrë të tillë në mënyrë që ata mund të përdoren në mënyrë efikase në vende të cilat janë të vështira për të hyrë, duke bërë të mundur handling.Firm shpejtë dhe të lehtë dhe kontroll të sigurt sigurohet nga forma ergonomike e trajton.

Përdorimi për:

 • Audi, Citroen, Fiat, Mercedes, Opel/Vauxhall, Peugeot, Renault, VW

More About Product

Profilet

Video presentationLifetime warranty

#title#
kodLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
619253190244
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Ergonomik trajtuar

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.