2076/1

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • i lëmuar

Avantazhet:

 • mbërthen sistemit rul për të kurvar, në të dy drejtimet
 • nxjerrja e lehtë të mbajtësit

Si të përdorni mjet:

 • 1. Pozicioni rul-lloj kurvar heqës në kurvar
 • 2. Filloni kthyer kurvar ekstraktor kundërvënë orën mençur
 • 3. Kur kurvar hequr, thjesht shemb heqës kurvar

E rëndësishme!

 • Mos përdorni rul-lloj kurvar heqës për shtrëngim!
 • Kopsë janë vida pa një sipërfaqe që mund të kapluar, i cili nuk lejon heqjen e tyre pa dëmtuar ato. Ky mjet ka për qëllim për të bërë pikërisht atë - duke hequr kurvar pa dëmtuar temat. Mjet punon përmes një sistemi të tre rul se kthetrat kurvar me tre pikë gjatë largimit, duke hequr kurvar pa e dëmtuar atë. Të tre rul nuk kanë tehe të mprehta, duke bërë të mundur heqjen e pa shkaktuar dëme si ata. Pavarësisht kësaj, mjet mund të punojnë në të dy drejtimet. Shtrëngimi me mjet nuk rekomandohet pse si është rritur forca në shtrëngimin mund të dëmtojë sistemin e rollers, të cilat janë me përmasa vetëm për lirimin.

More About Product

Profilet

Video presentationDo not use with pneumatic, electric or cordless toolsLifetime warranty

#title#
kodScrewLenghtDiameterWrench sizeInternal 4-point driveHole diameterpeshë-- prazen stolpec -- 
619241M 86023.5211/2"-1281
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Ergonomik trajtuar

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.