2052/4

Product features

 • të destinuara për heqjen e balestrat makinë.
 • ngarkesa maksimale për mjet është deri në 11000N
 • UNIOR tashmë është shitur një kompresor pezullim për burimet amortizues (Nr. 2051), megjithatë, shumë më të vogla dyqane riparimin e makinave nuk kanë nevojë të përdorin të tillë një mjet profesional mbi një bazë të rregullt. Kjo është ajo ku versioni drita vjen në - funksionon njëjtë si mjet nën artit. Jo 2051, por ka rekomanduar ngarkesës për mjet 2750 N. Për të parandaluar ndonjë lakimi dhe burimet bie nga gota, ky mjet përmban një masë mbrojtëse që mundëson pjesët e mjet i përdorur për heqjen e që gjithmonë veprojnë në mënyrë paralele.
#title#
kodWrench sizepeshë-- prazen stolpec -- 
619733194070
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Ergonomik trajtuar

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.