More About Product

Profilet

Video prezantimUdhëzime për përdorim të sigurtMos e përdorni me mjete pneumatike, elektrike ose me bateriLifetime warranty

Product features

 • Ky mjet profesional UNIOR, nën numrin e nenit 2051, ka për qëllim heqjen e balestrat makinë dhe është përdorur kryesisht për të kompresojë kroje në Macpherson traversë. Që nga numri i versioneve të traversë MacPherson është gjithmonë në rritje, vendosur mjet përmban tri palë të ndryshme të shtrëngimit që pothuajse krejtësisht të mbuluar gamën e Macpherson ndryshme traversë.Vendosur mjet gjithashtu përfshin një ndarës bar për burime konike, e cila rrit dobinë e absorbimit të tronditjeve mbartës. Zhvillimi i këtij mjeti u krye për sigurinë në konsideratë si forcat e mëdha të përfshira në largimin e balestrat mund të paraqesë rrezik të lëndimit të përdoruesit. Për këtë arsye, të gjithë shtrëngim në grup funksion avantazh zgjeruar rrokje për rrokje në mënyrë të vendosur në pranverë në mjet duke parandaluar çdo mundësi të rrëshqet, të cilat mund të plagosë mjet përdorues.Ngarkesës rekomanduar për mjet është 9000 N. ngarkesa maksimale për mjet është deri në 37000 N. mjet është furnizuar në një rast të qëndrueshme PVC që mundëson transportin më të lehtë dhe më të sigurtë.
 • në grup 2 gota 80-115, 2 gota 110-150 në 2 gota 140-195

Si të përdorni mjet:

 • 1. Zgjidhni kupën e duhur për pranverë tuaj.
 • 2. Vendi mbartës në pranverë.
 • 3. Filloni kompresimit pranverë amortizues.
#title#
kodmax LWrench sizeDiameterpeshë-- prazen stolpec --
6192793002180 - 19514600
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Qëndrueshmëri extra

  Voztar UNIOR, në dispozicion me dy, tre apo pesë armë të rregullueshme, me një çekiç rrëshqitje apo tërhequr braktis, ose në disa versione të tjera, janë bërë prej çeliku të karbonit mjet. Procesi i veçantë fallsifikimit garanton qëndrueshmëri e tyre shtesë.
 • lehtë për t'u përdorur

  Sistemet tërhequr UNIOR mundësojë largimin e sigurt dhe efektive të vinçave,hapëse dhe ingranazh. Të gjitha pullers janë të lehtë për t'u përdorur, fleksibël dhe jashtëzakonisht të gjatë-veshur.