2042/2

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • për montimin dhe çmontimin mekanizëm Schrader valvul
 • Një fund është projektuar për montimin dhe çmontimin e mekanizmit, fund të tjera për lëshimin e ajrit

Avantazhet:

 • trajtuar nga mjetet janë të dhëmbëzuar për një grip të mirë

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

#title#
kodLenghtDiameterDiameterDiameterpeshë-- prazen stolpec -- 
621998115114,5265
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Ergonomik trajtuar

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.