2041/2

Product features

Si të përdorni mjet:

  • Voztar është përdorur për të zbres ose riparuar nyjet homokinetic të madhësive të ndryshme. Para zbërthim të përbashkët, kontrolloni nëse përbashkët homokinetic mund të jetë shpërbërë. Së pari, hiqni mbajtësen lartë rregullueshme dhe pastaj futni përbashkët nëpër rrjet dhe me rritje mbajtësi lartë rregullueshme pirg të përbashkët në voztar.Përbashkët homokinetic përfshin një arrë që mund të përdoret për të vidhos ose zbres të përbashkët. Para vidhosje në arrë, hiqni Circlip që po mban pjesën e sipërme dhe të poshtme të përbashkët. Duke shtypur njëkohësisht dy butona, mbajtësi mund të rregullohen në gjatësi të përshtatshme të përbashkët. Avantazhet: mjet mund të përdoret në makina, kjo nuk do të dëmtojë të përbashkët, ajo kursen kohë kur zbërthim të përbashkët etj

More About Product

Profilet

Instructions for safe useLifetime warranty

#title#
kodDiameterpeshë-- prazen stolpec -- 
62023218 - 362130
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Para se të aplikoni mjet në ves ​​(nëse ka nevojë) të ngritur gjatësinë e duhur duke shtypur dy butonat (A dhe B) me gjatësi të përshtatshme.

Zbres mbajtësin e sipërme rregullueshme (mbajtësi ka dy vida S17).

Montuar mbajtësen e sipërme dhe në të njëjtën kohë vidë dy vida.

Vidhos në arrë e përbashkët homokinetic në fije të përbashkët.

Zbres e klip rrethana e cila po mban.

Filloni të vidhos në arrë e përbashkët me të cilën ju zbres në CV përbashkët.

  • Mbrojtja Sipërfaqja

    Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
  • Ergonomik trajtuar

    Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
  • Saktësi të lartë

    Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.