2039/2

Product features

  • Ky mjet është përdorur për të shpejt dhe me lehtësi zbres dhe malin e përbashkët e brendshme në drejtues paret. Mjet është shtyrë me paret drejtues ndaj të përbashkët; nga e rradhës atë, tre shtojcën janë të rregulluar në të përbashkët e cila pastaj heq kapakun me përdorimin e celes S27. Ajo mund të përdoret me diametra nga Ø32 ~ 40 mm.Diametri i jashtëm i kokës Mjet është Ø77mm cili është i përshtatshëm për hapjen në bodywork nëpërmjet cila ndrydhur shtyhet. Gjatësia Mjet i 400mm është i përshtatshëm për të gjitha madhësive ose gjatësisë të racks drejtues. Është e dobishme që përdorimi i mjet nuk kërkon arrë e drejtues raft-së që do të dalë më parë, sepse diametri brenda mjet është më e madhe se arrë dhe mjet mund të jetë shtyrë thjesht nëpërmjet arrë.
#title#
kodLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
6202304001885
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mbrojtja Sipërfaqja

    Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
  • Ergonomik trajtuar

    Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
  • Saktësi të lartë

    Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.