2038

Product features

 • Ajo është përdorur për të lehtë, të shpejtë dhe të pastër të hequr kushineta brendshme nga shpërndarës timon. Ky mjet është projektuar për të hequr garën e brendshme duke mbajtur pa rrezikun e dëmit dhe pa nevojë për ndonjë mjete të tjera të tilla si fotografi, çekiç apo hapëse. Mjeti ka 4 shkurre pista që janë përdorur për të hequr duke mbajtur gara me diametra nga Ø40 të Ø60 mm.Udhë bush clasps garë duke mbajtur në mënyrë të vendosur dhe në këtë mënyrë parandalon çdo lloj shkarje. Ky mjet mund të përdoret për: Audi, BMW, Ford, Mercedes-Benz, Peugeot, Renault, Toyota, VW, etj
 • me 4 grykë; 1 dimensionin - nga Ø40 të Ø45, dimensionin 2 - nga Ø45 të Ø50, dimensionin 3 - nga Ø50 të Ø55, dimensionin 4 - nga Ø55 të Ø60
#title#
kodpeshë-- prazen stolpec -- 
6202283585
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Pjesë ndërrimi

Related products

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Ergonomik trajtuar

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.