Product features

 • për pastrimin e këpucë disk frenave përpara instalimit të rreshtim frenave të reja dhe pjesë të tjera motor metalike
 • dizajn jashtëzakonisht të ngushtë për këto hapësira vështirë të arritur
 • Shkaqet frenimit veshin në jastëk frenave dhe rreshtim frenave materialit të grumbulluar në këpucëve frenave disk - kjo duhet të pastrohen kur të zëvendësuar jastëk frenave. Dizajni i ngushtë i kësaj vegle e lejon atë që do të përdoret për të pastruar këpucë të frenave disk dhe çdo gjë tjetër që mund të kërkojë pastrimin e tillë.
#title#
kodpeshë-- prazen stolpec --
61973973
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.